Personlig Bryllupsfotografering

http://pinkstudio.dk/bryllup/
Velkommen
For de fleste er brylluppet en stor investering. Først og fremmest en stor investering i hinanden og jeres fremtid sammen, men også i den smukke kjole, den fantastiske mad, den gode vin, den velspillende musik og meget andet. Det er vigtige beslutninger der skaber rammerne om jeres store dag og jeres rejse sammen som ægtepar.

Når I investerer i fotograferingen, er det en investering i minder fra jeres store dag. Til glæde og lykke både for jer selv og for fremtidige generationer. En investering der holder længe efter maden er spist, vinen er drukket og man ikke længere kan passe kjolen.

Hos Pinkstudio ser vi det som en stor ære at blive inviteret til at skabe de evige minder fra jeres bryllup. Det er en opgave hvor vi afsætter god tid til hvert enkelt par, både i tiden op til brylluppet, hvor vi afholder møder, forventningsafstemmer og får det hele til at gå op i en højere enhed samt til selve brylluppet, hvor stemningen, de vigtige øjeblikke og smukke portrætter indfanges.

En stor del af opgaven ligger efter brylluppet hvor jeres portrætter efterbehandles og gøres klar til jeres album, takkekort og vægkunst som designes efter jeres ønsker og behov, så vi sikrer os at I får moderne, smukke produkter der matcher jeres stil og personlighed.

Personlig service og et nært forhold til vores brudepar er noget vi vægter højt for at kunne give vores brudepar den bedst mulige oplevelse og de bedst mulige minder fra dagen.

Ved spørgsmål kontakt os på Tlf. 31 13 87 21 eller angelina@pinkstudio.dk

Hos Pinkstudio mener vi at fantastiske portrætter, starter med fantastiske mennesker.
Vi tror på at bryllupsfotograferinger skal afspejle jeres personlighed. Vi skal ikke kun tage de smukke opstillede portrætter – men også stemningen og sjælen igennem dagen skal fanges. Målet er at de smukke bryllupsportrætter bliver til et smukt album og fantastiske stykker vægkunst, med den gode stemning og kærligheden foreviget i portrætterne.

Personlig bryllupsfotografering
For at jeg kan indfange jeres personlighed og sjæl i jeres bryllupsportrætter, er det vigtigt jeg lærer jer at kende. Derfor lægges der stor vægt på at vi mødes både før og efter brylluppet, for at sikre at det færdige resultat bliver præcis det I har drømt om.

Læs mere under portrættet

center

1. Forventningsmøde

Inden vi går i gang, skal vi helt uforpligtende mødes. Vi skal tale om jeres drømme og ønsker til såvel brylluppet i sin helhed, som jeres bryllupsportrætter. I skal se på hvad Pinkstudio kan tilbyde jer, og se om det matcher det I drømmer om. Det er her alle spørgsmål skal besvares, så I kan træffe valget: Er det Pinkstudio der skal stå for jeres bryllupsfotografering?

Forventningsmødet foregår altid i studiet – og både den vordende brud og gom skal deltage i mødet. Det bør foregå så snart I har en dato fastlagt.


2. Forberedelsesmøde

Vi gennemgår nøje tidsplanen for dagen, hvem skal være hvor – og hvornår. Vi gennemgår også i detaljer, jeres ønsker til jeres portrætter og lidt jeres tanker omkring hvilke produkter I ønsker efterfølgende. Forberedelsesmødet skal helst foregå i studiet, men kan i særlige tilfælde foregå via skype.

I skal begge deltage i mødet. Mødet afholdes typisk 1-3 måneder før brylluppet.

3. Fotografering

Det er selve dagen – og timerne op til er hektiske, også for jeres fotograf. Udstyr og backup udstyr tjekkes en sidste gang, bilen pakkes, GPS indstilles og så går turen mod jer. I løbet af selve dagen er min opgave at være så usynlig som muligt alt imens jeg fanger de bedste portrætter af jer, uden på nogen måde at stjæle opmærksomheden fra jer.


4. Finpudsning og design

Brylluppet er overstået, og nu skal de mange (og ofte sene) timer tilbringes foran skærmen. Jeres portrætter skal nøje udvælges og sammensættes, så I får en smuk tidslinje over dagen. Når jeres portrætter har fået sin endelige form, så designes der slideshow, album og takkekort.

Efterbehandlingen tager typisk 3 uger.

5. Fremvisning

Med lidt god mad på bordet skal I nu opleve jeres portrætter for første gang. Vi skal sammen genopleve dagen, og nøje få finjusteret jeres album, takkekort og vægge til at matche jeres ønsker og drømme. I skal regne med at afsætte cirka 4 timer til mødet.

Mødet foregår typisk 3-6 uger efter brylluppet.


5. Fernisering

Det er nu I skal se det færdige resultat, og for mange er dette et stort øjeblik. Hos Pinkstudio vælger de fleste brudepar at gøre en fest ud af det og invitere venner og familie med til fernisering.

Pinkstudio har åbent efter aftale, så tidspunkterne for møder kan tilpasses alle skemaer.
Weekender forbeholdes dog bryllupper – og de få friweekender er afsat til familietid.