Personlig Bryllupsfotografering

http://pinkstudio.dk/bryllup/
Vi har en mission!
Hos Pinkstudio mener vi at fantastiske portrætter, starter med fantastiske mennesker.
Vi tror på at bryllupsfotograferinger skal afspejle jeres personlighed. Vi skal ikke kun tage de smukke opstillede portrætter – men også stemningen og sjælen igennem dagen skal fanges. Målet er at de smukke bryllupsportrætter bliver til et smukt album og fantastiske stykker vægkunst, med den gode stemning og kærligheden foreviget i portrætterne.

Personlig bryllupsfotografering
For at jeg kan indfange jeres personlighed og sjæl i jeres bryllupsportrætter, er det vigtigt jeg lærer jer at kende. Derfor lægges der stor vægt på at vi mødes både før og efter brylluppet, for at sikre at det færdige resultat bliver præcis det I har drømt om.

Læs mere under portrættet

center

1. Forventningsmøde

Inden vi går i gang, skal vi helt uforpligtende mødes. Vi skal tale om jeres drømme og ønsker til såvel brylluppet i sin helhed, som jeres bryllupsportrætter. I skal se på hvad Pinkstudio kan tilbyde jer, og se om det matcher det I drømmer om. Det er her alle spørgsmål skal besvares, så I kan træffe valget: Er det Pinkstudio der skal stå for jeres bryllupsfotografering?

Forventningsmødet foregår altid i studiet – og både den vordende brud og gom skal deltage i mødet. Mødet bør bookes så snart I har fastsat en dato.


2. Planlægningsmøde

Vi gennemgår nøje tidsplanen for dagen, hvem skal være hvor – og hvornår. Vi gennemgår også i detaljer, jeres ønsker til jeres portrætter og lidt jeres tanker omkring hvilke produkter I ønsker efterfølgende. Planlægningsmødet skal helst foregå i studiet, men kan i særlige tilfælde foregå via skype. I skal begge deltage i mødet.

Mødet afholdes typisk 1-3 måneder før brylluppet.

3. Fotografering

Det er selve dagen – og timerne op til er hektiske, også for jeres fotograf. Udstyr og backup udstyr tjekkes en sidste gang, bilen pakkes, GPS indstilles og så går turen mod jer.

I løbet af selve dagen er min opgave det meste af tiden at være usynlig imens jeg bevæger mig rundt og sikrer de bedste skud, uden på nogen måde at stjæle opmærksomheden fra jer.

Det er selve dagen – og timerne op til er hektiske, også for jeres fotograf. Udstyr og backup udstyr tjekkes en sidste gang, bilen pakkes, GPS indstilles og så går turen mod jer.

I løbet af selve dagen er min opgave det meste af tiden at være usynlig imens jeg bevæger mig rundt og sikrer de bedste skud, uden på nogen måde at stjæle opmærksomheden fra jer.


4. Efterbehandling

Brylluppet er overstået, og nu skal de mange (og ofte sene) timer tilbringes foran skærmen. Jeres portrætter skal nøje udvælges og sammensættes, så I får en smuk tidslinje over dagen. Når jeres portrætter har fået sin endelige form, så designes der slideshow, album og takkekort/ takkeblad.

Efterbehandlingen tager typisk 3 uger.

5. Fremvisning

Med lidt god mad på bordet skal I nu opleve jeres portrætter for første gang. Vi skal sammen genopleve dagen, og nøje få finjusteret jeres album, takkekort og vægge til at matche jeres ønsker og drømme.

I skal regne med at afsætte cirka 4 timer til mødet. Mødet foregår typisk 3-6 uger efter brylluppet.

Det typiske brudepar hos Pinkstudio, investerer fra 15.000 kr og opefter i færdige produkter i forbindelse med fremvisningen. Priser såvel som produktudvalg gennemgås naturligvis nøje til forventningsmødet.


5. Fernisering

Det er nu jeres færdige produkter skal opleves for første gang, for mange er dette et stort øjeblik.

Denne oplevelse vælger mange at dele med venner og familie.

Ferniseringen afholdes i studiet. I kan naturligvis også vælge det skal være en helt privat begivenhed for kun jer to.

Pinkstudio har åbent efter aftale, så tidspunkterne for møder kan tilpasses alle skemaer.
Weekender forbeholdes dog bryllupper – og de få friweekender er afsat til familietid.