http://pinkstudio.dk/boern/

Hos Pinkstudio har vi en mission!vilja-og-kjolen-033

Missionen er at skabe smukke stykker personlig kunst der matcher jeres personlighed og stil. Vi skaber ikke filer, vi skaber fotografier, som smuk vægkunst og i lækre kvalitetsalbum efter jeres ønsker og behov. Pinkstudio er det rette valg for jer der ikke blot ønsker smukke portrætter, men også ønsker et højt serviceniveau og smukke, moderne produkter.

Sådan skaber vi sammen smukke portrætter:

Forventningsmøde
Inden vi går i gang, skal vi helt uforpligtende mødes. Vi skal tale om jeres drømme og ønsker til såvel fotografering som færdige produkter. I skal se på hvad Pinkstudio kan tilbyde jer, og se om det matcher det I drømmer om. Det er her alle spørgsmål skal besvares, så I kan træffe valget: Er det Pinkstudio der skal skabe jeres portrætter?

Forventningsmødet foregår altid i studiet – og alle “beslutningstagere” (dette er som regel mor og far) skal deltage i mødet. Book mødet så snart I overvejer en fotografering, desto bedre tid, desto bedre kan vi planlægge det samme.

Book på tlf. 31 13 87 21

Fotografering
Det er selve dagen – det er nu vi skal skabe den gode stemning, og alle skal være i godt humør. Jeg anbefaler man vælger tidspunkter der tilpasses de yngste deltagere, så alle er friske og udhvilede. Børn før skolealderen bør altid have en formiddagstid. Desto mere afslappede de voksne er, desto mere sjovt er det også for børnene, slap af og træk vejret helt ned i maven, så får alle en god oplevelse og smukke portrætter.

Fotograferingen tilpasses de individuelle behov, så det varer typisk fra 1-4 timer alt efter valget af fotografering og hvad der ønskes som færdigt resultat.

Efterbehandling
Fotograferingen er overstået, og nu skal de næste mange timer tilbringes foran skærmen. Jeres portrætter skal nøje udvælges og sammensættes, så de matcher det resultat I ønsker jer. Når jeres portrætter har fået sin endelige form, så designes der et slideshow, vægsamlinger og album som matcher jeres ønsker og stil.

Efterbehandlingen tager ca. 14 arbejdsdage.

Fremvisning:
Det er nu I skal opleve jeres portrætter for første gang. Vi skal sammen gennemgå portrætterne, finde jeres favoritter og få fundet ud af hvordan jeres endelige resultat skal passes ind i jeres hjem. Det er her I investerer de smukke færdige produkter. Hvad I skal forvente at investere for at få det I ønsker jer, gennemgår vi naturligvis altid på forventningsmødet, inden I booker en fotografering. Den typiske børnefamilie hos Pinkstudio investerer fra 6.000 kr og opefter, på produkter efterfølgende.

Fremvisningen varer som oftest omkring en time og afholdes i studiet. 

NYHED! Fernisering:
Det er nu jeres færdige produkter skal opleves for første gang, for mange er dette et stort øjeblik. I vælge at dele denne oplevelse med jeres venner og familie eller blot holde være holde det privat.

Ferniseringen foregår i studiet

Pinkstudio har åbent efter aftale, så tidspunkterne for møder og fotograferinger kan tilpasses alle skemaer. Weekender forbeholdes dog bryllupper – og de få friweekender er afsat til familietid.