Børne og familieportrætter

Spar 3000 kr på professionel bryllupsfotografering

http://pinkstudio.dk/spar-3000-kr-paa-professionel-bryllupsfotografering/

Nogle gange kan det betale sig at være ude i sidste øjeblik! Jeg har kigget min kalender igennem og har en ledig lørdag tilbage i løbet af sommeren. Hvis I endnu ikke har booket jeres  bryllupsfotograf,  kan I nu spare 3000 kr. på professionel bryllupsfotografering!

Forårstilbud

Spar op til 1000 kr på dit smukke boudoir album!

Gratis forlovelsesportrætter

I anledning af Valentines dag tilbyder Pinkstudio gratis forlovelsesportrætter til 10 udvalgte par!  Udfyld spørgeskemaet nederst på siden (senest d. 28/2) for at være med i udvælgelsesprocessen.

Undgå pletter på tøjet…

Personligt synes jeg der er noget magisk over smuk “ris-regn” over et lykkeligt brudepar og det er ofte nogle af de portrætter jeg holder mest af. Traditionen med at kaste med ris kom til Nordeuropa i 1800talet – og førhen kastede man det efter brudeparret når de forsøgte at snige sig væk til bryllupsnatten, i dag bliver de fleste brudepar …

Vinderne fra bryllupsmessen i Vejle

Se videoen – og find ud af om det var dig der vandt! Jeg har naturligvis tilføjet en ret lækker trøstepræmie til jer der IKKE vandt ?

Vinderne fra bryllupsmessen i Odense

Se videoen – og find ud af om det var dig der vandt! Jeg har naturligvis tilføjet en ret lækker trøstepræmie til jer der IKKE vandt 😉

Bryllup 13/8 16

Nogle gange kan det betale sig at være ude i sidste øjeblik! Jeg har kigget min kalender igennem og har EN ledig lørdag ledig tilbage i løbet af sommeren, så har I endnu ikke booket jeres bryllupsfotograf, så kan I spare 4000 kr. på professionel bryllupsfotografering på dagen! Normalpris: 4990 kr. Nu: 990 kr!

Page 1 of 4
Angelina Devine | CVR: 31 12 75 80 | Email: angelina(at)pinkstudio.dk | Tlf: +45 31 13 87 21
Skibhusvej 84, 5000 Odense C | © Pinkstudio by Angelina Devine |