Baby- og børnefotografering

http://pinkstudio.dk/baby-2/

børnBørnefotografering er både til glæde og til gavn. Det glæder forældre, bedsteforældre og andre nøglepersoner i børnenes liv, når de nyder de smukke portrætter af børnene. Det gavner børnenes identitetsfølelse og selvtillid når de ser dem selv på smukke portrætter. Hos Pinkstudio er der tid og tålmodighed til alle børn, både dem der svinger sig fra lysekronerne og dem der har brug for at tø lidt op inden vi går i gang. Det anbefales at I bestiller tid ca 2 måneder før I ønsker fotograferingen.
Book på tlf 31 13 87 21

Bemærk: Pinkstudio.dk frabeder sig besøg af børn der ikke følger vaccinationsprogrammet, af hensyn til de små der endnu ikke er vaccinerede, eller dem der af helbredsmæssige grunde ikke kan modtage vaccinen.

Pinkstudio er specialiseret i moderne vægprodukter samt kvalitetsalbum.
Færdige produkter tilkøbes til opfølgningsmødet og er ikke inkluderet i prisen.

Værd at vide:

Baby og børnefotografering har været Angelinas speciale siden starten af Pinkstudio. Udover hendes egne to børn har Angelina erfaring fra at have arbejdet i en børnehave, på en folkeskole samt på en specialskole – og naturligvis med de utallige børn der har været på besøg hos Pinkstudio igennem årene. Der er fokus på at skabe smukke ærlige portrætter af børnene på deres vilkår og i deres tempo.

Alle Pinkstudio’s fotograferinger består af fem dele, for at sikre at vi opnår et ideelt resultat: Forventningsmøde, fotografering, efterbehandling, fremvisning og fernisering. Læs mere om det her.

Pris: 799 (op til tre børn – +100 pr ekstra barn)