2504 gode grunde til at tage på bryllupsmesse!

http://pinkstudio.dk/2504-gode-grunde-til-at-tage-paa-bryllupsmesse/

 

bryllupsmesse 006Sidder du og tænker “Skal/skal ikke” tage på bryllupsmessen i Odense på søndag, så er her totusindfemhundredeogfire gode grunde til hvorfor du bør tage afsted:

Grund #1 Den vigtigste af alle grunde: Chokolade! Kig forbi min stand, jeg har masser af chokolade (og ja, man må godt tage mere end et stykke!) Og jeg er sikker på at mange af de andre leverandører også har noget lækkert at byde på!

bryllupsmesse 011Grund #2-4 – også en af de ret vigtige ting: messetilbud! Jeg har tre gode tilbud med til jer: Booker I mig til jeres bryllup på messen, så forærer jeg et 30×30 album til jer. Er I lidt i tvivl, kan I nøjes med på messen at booke en uforpligtende samtale – vælger I til samtalen at booke mig, så giver jeg et 20×20 album. Skal du have taget lækre billeder til morgengaven, har jeg naturligvis også et tilbud på det – booker du på messen en uforpligtende samtale til at tale nærmere om din morgengavefotografering, forærer jeg et glasprint hvis du vælger at booke mig til mødet.

 

 

Grund #5-2504 – Sidst men absolut også størst! den vildeste konkurrence i Pinkstudios historie – du kan vinde et gavekort på 2500 kr!!

Ses vi? Det håber jeg vi gør 🙂 bryllupsmesse 003